Videorecension – Crash Bandicoot 4: It’s about time 

Recensioner

Jag har spelat på en xbox oneX ca 20 timmar. 

Crash bandicoot  är en serie plattformsspel som skapades 1996 av Andy Gavin och Jason Rubin på spelutvecklingsföretaget Naughty Dog.Första spelet gavs ut av sony computer entertinment men nu mer under Activision. Det finns 18 spel i serien och detta är det senaste. 

Crash bandicoot 4its about time 

Spelet har en härlig charm kring sig och med alla färger och musik är detta ett roligt spel för alla i familjen . Det finns såklart en story men spelet fungera utan att lägga ner vikt i storyn , trevligt att den finns och ibland som ett bra avbrott men också lite väl långa sekvenser ibland. 

Möjlighetn att välja mellan Crash eller hans syster coco gör du enkelt genom ett klick på X knappen när som helst . Om du också tröttnat på Crash utseende eller cocos för den delen så har du möjlighet att låsa upp nya kläder dels från dem gammla spelen men också helt nya .  

Crash bandicoots spelen har alltid byggt på att utforska banorna och lära dig tajma svärd , eld gropar och monster , allt är tajming tajming tajming , allt sitter i muskelminet , ibkand sätter man allt perfekt tills man slutar i gapet på en fiende eller trillar ner i avgrunden. Crash bandicoot 4 tar dig med på en fantastisk resa med vackra och fantastiska banor. allt i en välskapad detaljrikedom som man oftast missar när man spelar .

Varje nivå har sin charm och sin stil allt från djungel till pirater, snöbanor och futuristiska nivåer med rymden som tema.  Varje nivå är fylld av olika utmaningar och gör att du kan spela om spelet och ha glädje tillsammans med crash och coco länge. 

Du kommer även kunna spela med Tawna som nu har fått en graple hook och möjlighet att hoppa på väggar men hon är inte den enda man kan spela som även några av bovarna är spelbara på sina egna egna nivåer.

Nytt för spelet är alla masker som gör att varje nivå inte bara har svårigheter i tajma saker utan du har nu möjligheten attt få andra super krafter med quantum maskerna . 

Crash bandicoot 4 its about time är något ni inte får missa. Ett spel som har så mycket utmaningar och humor för alla åldrar och är det absolut bästa plattformsspelet ute just nu . Det välbefinnandet som uppstår när man klara stora som små utmaningar i detta spel kan få vem som helst att känna sig som en superhjälte . Missa inte detta spel som finns ute nu. 

Spelets Hemsida: Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Recensionsexemplar erhållen av utgivaren

Spelet har Pegi 12

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *