Ge PC-ljudet en boost med Creative Stage SE

Nyheter

Creative Technology har nyligen lanserat en ny soundbar som heter Creative Stage SE. Denna soundbar är utformad för att förbättra ljudkvaliteten på datorer och är trots sin kompakta storlek mycket kraftfull. Creative Stage SE har skräddarsydda ”racetrack”-element och Sound Blaster-teknik som säkerställer en renare och mer uppslukande ljudupplevelse.

Den nya soundbaren är mycket enkel att installera och drivs av en egen nätadapter. Den har också digitalt USB-ljud och Bluetooth 5.3-kompatibilitet, vilket gör det möjligt för användare att uppleva film, musik och spel på datorn på ett helt nytt sätt.

Med en högsta-effekt på 48 W överträffar Creative Stage SE alla inbyggda PC-högtalare på marknaden. Soundbaren har också Sound Blaster-ljudteknik som Clear Dialog och Surround Sound, som gör det lättare att höra dialog även i scener med många andra ljud och ger en filmisk ljudupplevelse med en bred ljudbild.

Creative Stage SE har också en tonanpassningsfunktion som gör att användare kan växla mellan varmare och kallare ljud, vilket ger en anpassad ljudupplevelse. Dessutom är installationen enkel, med stöd för både digitalt USB-ljud och Bluetooth-uppkoppling. Soundbaren har en integrerad volymkontroll på sidan, samt en fjärrkontroll med flera funktioner, inklusive tonanpassningsmöjligheter, surroundljud och dialogläge.

Creative Stage SE kan köpas för 79,99 EUR (ca 900 SEK) på https://se.creative.com/p/speakers/creative-stage-se.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *