The Sims 4 presenterar Infants – ett nytt livsstadium

Nyheter

Sent igår svensk tid tillkännagav EA och Maxis att ett helt nytt livsstadium Infants (spädbarn) nu är tillgängligt i en grundspelsuppdatering för The Sims 4 på PC via EA-appen, Mac® via Origin, Steam®, Epic Games Store, PlayStation®5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S och Xbox One-system.

Precis som när jag var liten!

Med den nya uppdateringen kan spelare bland annat:

· Adoptera ett spädbarn

· Prova en ny tillgänglig interaktion, Science Baby, som låter simmar använda genetiskt material för att få ett nytt barn genom vetenskap

· Gå direkt till skaparläget för att börja modifiera sitt spädbarn genom ett brett utbud av kläder, frisyrer och egenskaper som påverkar ett spädbarns personlighet. Spelare kommer också att kunna skräddarsy sin drömbarnkammare med möbler och inredning anpassade för sitt spädbarn.

Precis som i det verkliga livet kommer spädbarn att börja utveckla förmågan att uttrycka behov och känslor, och familjemedlemmar i alla åldrar kan ta hand om spädbarnet och se hur den lilla simmen växer. Simföräldrar och vårdnadshavare kan upptäcka nya sätt att leka och ta hand om sina spädbarn och ju mer hushållsmedlemmar som interagerar med spädbarnet, desto fler anknytningar bildas genom regelbundna interaktioner. Detta är nyckeln till ett spädbarns utveckling och resulterar i speciella belöningsegenskaper som påverkar deras skicklighet att bilda sunda relationer under hela livet.

Du kan ladda hem The Sims 4 Infants här

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *