TURTLE BEACH SLÄPPER SIN FÖRSTA HANDKONTROLL FÖR MOBILSPEL

Hårdvara Nyheter Video

MED DEN XBOX-DESIGNADE HYBRIDHANDKONTROLLEN RECON CLOUD

Turtle Beachs Recon Cloud är designad for Xbox- och molnspelande och kombinerar företagets välkända handkontrollsdesign och ljudfunktioner med trådlös frihet för mobilspelare

Denna nyhet finns att läsa på engelska på Druidz.se

16 september 2022 – Turtle Beach Corporation, den ledande tillverkaren av gamingtillbehör, har presenterat hybridhandkontrollen Recon™ Cloud som sin första handkontroll för mobilspel och det senaste tillägget till företagets uppskattade handkontrollsutbud. Den Xbox-designade hybridhandkontrollen Recon Cloud är till för mobilspelare på kompatibla Android-enheter, Xbox samt PC och är framtagen av samma team som ligger bakom Turtle Beachs prisbelönta produkter Recon Controller, REACT-R Controller och VelocityOne Flight. Den har över 30 timmars batteritid och kan snabbladdas medan man spelar för att fungera när och var som helst. Väl hemma kan spelare ansluta Recon Cloud till Xbox Series X|S, Xbox One eller datorer med Windows via den 3 meter långa, flätade USB-kabeln och få tillgång till en rad exklusiva och spelförändrande Turtle Beach-ljudfunktioner som Superhuman Hearing®, anpassade ljudprofiler och mer därtill för att få det ultimata ljudövertaget.

Hybridhandkontrollen Recon Cloud går att förbeställa på www.turtlebeach.com samt hos deltagande återförsäljare i Sverige för cirkapriset 1 149 SEK och släpps den 16 oktober 2022.

”Feedbacken från vår första våg av handkontroller till konsol och PC har var väldigt positiv, och nu utökar vi vår position på marknaden för att kunna ge mobilspelare samma kompromisslösa, prisbelönta handkontroller,” säger Juergen Stark, som är vd och ordförande på Turtle Beach Corporation. Recon Cloud är den första av våra handkontroller för mobilspelare som släpps i år; nya produkter framtagna för iOS och andra konsoler kommer snart.”

Hybridhandkontrollen Recon Cloud kombinerar det bästa av båda världar för mobilspelare på Xbox och PC. Tack vare Recon Clouds ergonomiska design och svalkande grepp går det att spela både längre och bekvämare. Recon Clouds justerbara mobilfäste gör det möjligt att säkert montera alla kompatibla Android-telefoner, i nästan alla storlekar med eller utan fodral, ovanför handkontrollen, och när mobilfästet tas bort fungerar det som ett ställ.

Det skulle förstås inte vara en Turtle Beach-handkontroll utan företagets exklusiva inbyggda ljudfunktioner. När Recon Cloud ansluts till Xbox Series X|S, Xbox One och datorer med Windows i det trådbundna läget blir ytterligare funktioner tillgängliga – bland annat Superhuman Hearing för att höra fienderna innan de ser dig, EQ-ljudprofiler för att anpassa ljudet, kontroller för spel- och chattbalans för att hitta den rätta mixen och mikrofonåterspelning för att se till att du inte behöver skrika.

Den fullständiga listan över Recon Cloud-handkontrollens funktioner består av:

●   Designad för Xbox- och molnspelande: Utrustad med en 3 meter lång löstagbar flätad kabel för trådbundet läge på Xbox Series X|S, Xbox One och datorer med Windows. Byt över till det trådlösa läget för att spela på enheter med Android 8.0+ och datorer med Windows.

●   Lång batteritid: Spela mobilspel i flera dagar med det laddningsbara batteriet som räcker över 30 timmar och laddas helt på bara 2,5 timmar.

●   Gratis Xbox Game Pass Ultimate: Få en gratismånad med Xbox Game Pass Ultimate för tillgång till ett stort spelbibliotek.

●   Utvecklad för molnspelande: Utöver spel i Xbox Game Pass-biblioteket går det även att spela spel som har stöd för handkontrollen på GeForce Now, Stadia, Steam Link med flera.

●   Responsiva kontroller: Spela med full kontroll: avtryckare och kantknappar med ytstruktur, en styrknapp med 8 riktningar och styrspakar med jämn känsla.

●   Ergonomisk och svalkande: Kylande mikrokanaler och bekväm form håller händerna svala och torra utan att trötta ut dem under långa spelsessioner.

●   Pro-Aim-läge: Pro-Aim justerar en av två programmerbara knappar och justerar styrspakarnas känslighet för bättre precision på långa avstånd.

●   Två anpassningsbara snabbknappar: Anpassa din spelupplevelse med två programmerbara knappar, vilket gör det möjligt att byta mellan fyra olika profiler.

●   Superhuman Hearing*: Turtle Beachs exklusiva Superhuman Hearing-ljudinställning gör att spelare kan höra alla detaljer, från smygande fotsteg till vapenomladdningar, för att få det ultimata ljudövertaget.

●   Turtle Beach-ljudprofiler*: Anpassa spelljudet med fyra EQ-ljudprofiler: Signature Sound, Bass Boost, Bass & Treble Boost och Vocal Boost.

●   Medryckande vibrationsfeedback*: Dubbla skakmotorer i handtagen och avtryckarna ger förbättrad feedback för ultrarealistiskt spelande på nästa generation.

●   3,5 mm-headsetkontakt*: Dra nytta av Turtle Beachs ljudförbättringar genom att koppla in valfritt headset med 3,5 mm-kontakten.

●   Mikrofonåterspelning*: Hör och justera din röstnivå för att undvika att behöva skrika.

●   Spel- och chattmix*: Bekväma kontroller för spel- och chattmix.

*Funktioner endast tillgängliga i trådbundet läge.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *