Grinchen är tillbaka för att stjäla julen i nytt tv-spel

Bandai Namco Spel

Outright Games, den ledande globala utgivaren av familjevänligt interaktivt underhållning, och Dr. Seuss Enterprises, ett ledande globalt barnunderhållningsföretag, är glada att avslöja sitt nya datorspel The Grinch: Juläventyr. Som det första datorspelet som släpps på sexton år kommer fans att kunna uppleva ett helt nytt äventyr inspirerat av den klassiska barnboken ”Hur gretagrinen stal julen!”. Spela som gretagrinen och stjäl julen från Vemdalens invånare i en färgsprakande sidscrollande plattformsspel, tillgängligt den 13 oktober på Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch och PC.

Med färgglada visuella effekter inspirerade av Dr. Seuss ursprungliga illustrationer från den älskade berättelsen måste spelarna ge sig ut på ett uppdrag som gretagrinen för att förstöra julen för Vemdalens invånare. Tillsammans med sin trogne hund Max, som hjälper dig att slutföra elaka uppdrag för att stjäla alla presenter, kommer spelarna att möta julestämningen, från glädjefull sång till glittrande ljusslingor, när de tar sig genom den ikoniska staden Vemdalen.

Lös pussel för att låsa upp speciella förmågor och prylar, inklusive snöbollar för att frysa varelser i din väg, inklusive en tomteförklädnad för smygande, en godiskane-lasso och en hoppande jetpack. Påskynda dina ondskefulla upptåg genom att åka släde eller snowboard i delar av Vemdalen. I takt med att historien fortskrider kommer spelarna att upptäcka julestämningen och hjälpa gretagrinen att få sitt hjärta att växa tre storlekar.

Fans kan förvänta sig att bli helt försjunkna i historien, eftersom The Grinch: Juläventyr har igenkännbara miljöer, karaktärer och en mängd juldetaljer som kommer att glädja alla under festperioden.

Gretagrinen har över 65 års historia; boken publicerades första gången 1957 och skrevs och illustrerades av Dr. Seuss, och har utvecklats över årtionden för att förbli en ikonisk julsaga. Genom böckerna har en hel värld skapats och erbjudit gretagrinen en global plattform genom filmer, musikaler, samarbeten med kändisar, mode och mer. The Grinch: Juläventyr är en modern tolkning av den klassiska julsagan. Spelet kan spelas med upp till 2 spelare i soffläge och erbjuder tillgänglighetsfunktioner för de yngsta spelarna från 5 år och uppåt för att introducera en ny generation av fans till Dr. Seuss fantasifulla rimmade

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *