Spelsläpp under Mars 2024

Nyheter Spel

2024 har redan levererat starkt med hits som Helldivers 2, Final Fantasy VII Rebirth, Tekken 8, Prince of Persia med flera.

Mars månad verkar fortsätta denna trend och här nedan listar jag de spel som är mest intressant enligt mig.

The Outlast Trials | 5 Mars, 2024

Utvecklare: Red Barrels
Utgivare: Red Barrels
Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & S

The Outlast Trials är ett förstapersons psykologisk skräcköverlevnadsvideospel utvecklat och publicerat av Red Barrels. Det är den tredje delen i Outlast-serien, som fungerar som en prequel till de två första spelen och handlingen kretsar kring testpersoner i ett mystiskt kalla krigets experiment.

Unicorn Overlord | 8 Mars, 2024

Utvecklare: Vanillaware
Utgivare: Atlus
Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X & S, Nintendo Switch

Unicorn Overlord är ett kommande taktiskt rollspel, en genre som ligger den här redaktionen varmt om hjärtat.

Dragon’s Dogma 2 | 22 Mars, 2024

Utvecklare: Capcom
Utgivare: Capcom
Platform: PC, PS5, Xbox Series X & S

Dragon’s Dogma är en berättelsedriven actionrollspelsserie för en spelare där man får skräddarsy sin egen upplevelse – från utseendet på sin uppståndna, sitt kall, sitt sällskap, hur den uppståndna ska lösa olika situationer och mer därtill.

Nu väntar den djupa, utforskningsbara fantasyvärlden i den efterlängtade uppföljaren Dragon’s Dogma 2. På resan får man sällskap av ”pawns”: mystiska varelser från andra världar som gör äventyret så unikt att det känns som att man har andra spelare vid din sida. Fysikteknik, artificiell intelligens (AI) och den senaste grafiken förenas för att skapa en uppslukande fantasyvärld i Dragon’s Dogma 2.

Rise Of The Ronin | 22 Mars, 2024

Utvecklare: Team Ninja
Utgivare: Sony Interactive Entertainment
Platform: PS5

Spelet som jag tror kommer prägla mitt 2024 och garanterat vara på min topplista i slutet av året.

Ge dig ut på en episk resa genom ett krigshärjat Japan under 1800-talet och utforska fritt i det här stridsfokuserade rollspelet från Team NINJA, den erfarna studion bakom bland annat Nioh och NINJA GAIDEN.

Japan, 1863. Tokugawa-shogunatet har styrt Japan med järnhand i tre århundraden när de svarta skeppen från väst plötsligt dyker upp och sprider kaos i landet. Medan strider, sjukdomar och oroligheter breder ut sig över Japan ger sig en namnlös krigare ut på en resa som kommer att forma hela landets framtid.

Som herrelös samuraj – en ronin – styr du ditt eget öde. Se hur berättelsen utvecklas beroende på vilka val du gör och vilkas sida du ställer dig på. Fatta tuffa beslut, till exempel om du ska lönnmörda eller skydda viktiga personer, och styr historiens gång genom ett djupt flervalssystem.

Bakumatsu-perioden innebär slutet på shogunatet och början på en ny era där öst och väst möts. Upplev den kulturella revolutionen i en öppen värld där du får möta personerna som styr historiens gång och folket som söker ett ljus i mörkret.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *