Prison break RPG Back to the Dawn lansering 2023 med demo nu på Steam

Indie Spel

Möt en färgstark skådespelare av antropomorfa cellkamrater i en berättelse om flykt från fängelse fylld med action, korruption och intriger i demon som finns ute nu på Steam

24 mars 2022 – Vinnare av Indieplays bästa spel, Back to the Dawn, kommer att bryta ut på Steam 2023. Utvecklaren Metal Head Games kommer att sätta spelare i den pixelartade fängelsedressen av Thomas, en antropomorf räv och kringsträckt reporter , som har blivit inramad och felaktigt fängslad. Med bara 21 dagar på sig att bevisa sin oskuld måste Thomas använda alla sina färdigheter för att avslöja sanningen eller kapitulera till en livstid bakom galler. Back to the Dawn tar spelare med på ett RPG-äventyr av smygande och subtilitet när de måste samla bevis på Boulderton Citys borgmästares korruption för att säkerställa deras väg ut ur det stora huset och ett liv i frihet. Spelare kan få en smak av action genom att ladda ner den kostnadsfria Back to the Dawn-demon på Steam nu.

Back to the Dawn är full av valmöjligheter, som alla har långsiktiga konsekvenser för spelet och historien. Kommer spelarna att låta Thomas välja att följa fängelsereglerna och undvika fängelsevakternas vrede eller orsaka kaos och konflikter vid varje tur i deras strävan att hävda sin dominans som toppräven? Med spelare i fängelsegården är en hel grupp NPC-fångar, alla med sin egen historia och roll att spela i spelet. Var och en av dessa karaktärer kommer att bygga unika relationer med spelaren baserat på hur de interagerar med dem, vilket kommer att avgöra vilken roll de spelar i flykten.

Säkerhet kan också eftersträvas i antal genom att gå med i ett av tre fängelsegäng, samt bli vän med andra fångar för att hjälpa till under fängelseuppehållet. Om spelaren går ensam eller arbetar som en del av ett lag, kommer spelaren att ha flera alternativ att tänka på när han planerar sin flyktväg. Genom att tunnla sig ut eller muta vakterna begränsas möjligheterna till frihet endast av spelarens fantasi, såväl som deras kunskap om själva fängelsets inre funktioner. Vart och ett av de fyra färdighetsträden – Combat, Creativity, Wisdom och Knowledge – kan uppgraderas under berättelsen, vilket gör att spelare kan bli kreativa med sin karaktärsbyggnad och forma stilen efter deras smak.

Den kostnadsfria Back to the Dawn-demon är spelbar nu, på engelska, japanska och kinesiska. För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och informationen, följ spelet på Twitter och Facebook och gå med i Discord.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *