Philips lanserar en ny portabel skärm

Nyheter

Philips bärbara produktserie expanderar med lanseringen av Philips 16B1P3302D, som förväntas släppas i början av april. Designkonceptet för produktserien har vunnit två designpriser under 2021: Product iF Design Awards och Red Dot Design Awards.

Philips 16B1P3302D är en lätt och bärbar skärm som är speciellt utformad för resande personer. Med en skärmstorlek på 15,6 tum är den enkel att bära i en portfölj eller ryggsäck. Dessutom har den Dual USB-C med två ingångar på sidan, vilket gör det möjligt att koppla in och använda två USB C-kablar samtidigt. Ingångarna har flera funktioner, som laddning, presentationsläge och koppling till dubbla skärmar.

Philips 16B1P3302D möter behoven för bärbara arbetsplatser med en ställning som kan lutas mellan 0 och 90 grader, samt IPS LED-teknik som ger breda betraktningsvinklar (170/170 grader) och gör att displayen kan ses från nästan alla vinklar. Skärmen har också hög bildkvalitet med Full HD-upplösning i 16:9-format, samt SmartImage-teknik som optimerar bilder med hög kontrast. Dessutom är Philips 16B1P3302D utrustad med funktioner som EasyRead och LowBlue, vilka minskar ögonbelastning och förbättrar läsupplevelsen.

Alla dessa funktioner gör Philips 16B1P3302D till en idealisk lösning för personer som vill förbättra sin bärbara arbetsplats utan att ge avkall på bekvämligheten i traditionella kontorsmiljöer. Skärmen kommer att finnas tillgänglig från och med april till ett rekommenderat cirkapris på 2395 kronor.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *