Öppen Beta i helgen för Modern Warfare 2

Nyheter Spel

Vad spelar ni i helgen? Vi vet att många väntar och kanske längtar efter ett nytt Call of Duty så varför inte köra den öppna Betan i helgen?

  • September 22-23: Weekend Two (PC + Xbox early access, PlayStation open beta)
  • September 24-26: Weekend Two (All platforms open beta)

”Beta period will launch at 6pm BST/10am PST/1pm EST”

Som vi uppfattat det så gäller den öppna Betan endast för alla som förhandsbokat spelet, har du gjort det via ps store eller xbox så kan ni bara gå in och ladda ner. Har ni däremot förhandsbokat ett fysiskt exemplar så ska det finnas en 13 siffrig kod i antingen e-kvittot eller papperskvittot.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.