Nyhetssvep, veckorna som gått [vecka 20-21]

Nyheter

Då vi varit fullt upptagna med senaste Zelda: Tears of the kingdom samt senaste säsongen av Destiny 2, precis som resten av världen så skrevs det inget nyhetssvep förra veckan. Jag ska dra ihop en kort sammanfattning av vad som hänt i spelvärlden de senaste två veckorna.

Enormt namn till Comic-Con Stockholm

Elijah Wood, Frodo! är bekräftad att besöka Comic-Com Stockholm. Inte färdigt där än då arrangörerna bekräftar att flera stora namn är pågång.

Phil Spencer gratulerar Playstation för en lyckad showcase

Efter Phil Spencers utspel förra veckan där han mer eller mindre bekräftar att Xbox halkat så långt efter Playstation att han anser att ”konsolkriget” är förlorat så går han ut med att gratulera Playstation för en lyckad Showcase. Folk undrar ju vad det är som pågår, är det ärligt eller är det ett spel för gallerierna för att kunna få igenom Microsoft / Activision köpet?!

Naughty Dog går ut med ”information” hur utvecklingen av multiplayer för Last of Us går

Xbox kommer ha fokus på Starfield under deras Showcase

Det är den 11 Juni som Xbox kommer hålla sin Showcase online och många anser att detta är Xbox sista chans för nå form av upprättelse om inte dom ska tappa alla spelares förtroende.

Alan Wake 2 släpps endast digitalt

Alan Wake 2 är på snabbt intågande och nu när vi fått bekräftat ett släppdatum 17 Oktober så har fans börjat läsa det finstilta i spelets FAQ sektion. Där står det uttryckligen ’digital-only release’. Detta kan skada andrahandsmarknaden för spel men förhoppningsvis kan detta hålla ner produktionskostnad så vi kanske får en nedåtgående trend i prissättning framöver.

THQ Nordic har haft en ”Spotlight” där vi fått detaljer kring kommande Alone in the Dark

Följ Detektiv Edward Carnby (David Harbour) och Emily Hartwood (Jodie Comer) när dom upptäcker Derceto i helt ny gameplayvideo, från denna ”reimagening” av original spelet.

Alone in the Dark: Spotlight

Space Marine 2 – Skulls Showcase Gameplay

Warhammer 40,000: Space Marine

Fallout: New Vegas Ultimate Edition gratis hos Epic Games Store

Passa på! Fram till 1 Juni kan ni hämta hem detta spel helt gratis. Fallout: New Vegas som enligt många står ut som det bästa Fallout spelet!

Ashfall får en stängd beta i Juli

Detta kommande äventyrs/lootershooter spelet från en relativt okänd studio för oss i väst men enorm i sitt hemland Kina ”Legendary Star Studio” kommer släppa Beta för alla plattformar över hela världen samtidigt. ASHFALL Trailer. Dokument för att ansöka om Beta invite HÄR

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *