Nyfiken på vad World of Warcraft: Mists of Pandaria Remix är?

Blizzard Nyheter Spel World of warcraft

Det nästa stora eventet i World of Warcraft är här och lockar spelare att återvända till en av de mest älskade expansionerna i spelets historia: Mists of Pandaria. Eventet som kallas Mists of Pandaria Remix, är skapat så spelarna på ett nytt sätt ska få uppleva expansionen men med nya förmågor och utrustning, samtidigt som man samlar på ett enormt urval av transmog och MoP-samlarobjekt som kommer delas med dina andra Retail karaktärer.

World of Warcrafts Mists of Pandaria Remix tar spelarna tillbaka till Pandaria, men med några twister. Även om mycket av det är precis som vi minns det, inklusive tidigare otillgängliga delar och annat tidlöst MoP-innehåll så finns det några saker som gör detta tillfälliga spelläge värt att återvända till, särskilt om du är en samlare av transmogs.

Quests, dungeons, raids, och allt annat Mists of Pandaria-innehåll förblir till största delen orört.

Hur startar man det då?

För att starta MoP Remix behöver spelaren helt enkelt klicka på ”Create a new character”. Här uppmanas du att skapa en Timerunner-karaktär för evenemanget, som kommer att börja på nivå 10 och automatiskt påbörja sina äventyr i Pandaria. Dessa karaktärer kommer att överföras till vanliga Retail-realmerna när evenemanget avslutas.

En ny valuta?

Timerunner-karaktärer som skapas för evenemanget kan tjäna en ny valuta som kallas Bronze, vilket används för att köpa nästan alla kosmetiska föremål, mounts eller andra samlarobjekt från hela expansionen, även föremål som normalt tar lång tid att grinda eller WoW-samlarobjekt som inte längre finns i spelet. Valutan används också för utrustningsuppgraderingar och en mängd andra möjliga belöningar i MoP Remix.

Du kan få Bronze i MoP Remix från ”Caches of Infinite Treasure” som belöningar från uppdrag eller genom att slutföra nästan vilken annan aktivitet som helst, från att döda fiender till att besegra ”Throne of Thunder” raiden. Nästan varje belöningsval i expansionen har omarbetats så alla uppdragsbelöningar, alla skattkistor, alla bossdroppar och allt däremellan ska inkludera Caches of Infinite Treasure och Bronze.

Wrathion Legendariska Cloak

I MoP Remix får spelarna nästan omedelbart en ny Wrathion Legendary Cloak, The Cloak of Infinite Potential. Denna cloak kommer du ha med dig under hela ditt MoP äventyr

The Cloak of Infinite Potential använder Threads för sina uppgraderingar, vilka ökar i styrka ju högre level du har och ju mer sällsynt tråden du hittar är. Precis som med Prismatic Gems, finns det fyra nivåer av Threads, en för intervallet 1-30, en för 30 till 50, en för 50 till 60, och de starkaste Threads finns tillgängliga från 60 till 70.

Gems och övrig gear

Timerunner-karaktärer kan samla på sig Gems, som stärker eller ger nya förmågor för varje klass i spelet. Det finns tre typer av Gems: Cogwheel Gems, Tinker Gems och Prismatic Gems.

Cogwheel Gems ger nya förmågor, vanligtvis hämtade från andra klasser. Cogwheel Gems placeras på Stövlar.

Tinker Gems ger passiva bonusar och nya procbaserade förmågor. Tinker Gems kan placeras på Axlar, handleder, handskar och bälten.

Prismatic Gems används för att lägga till sekundära attribut och finns i fyra nivåer. Dessa kan placeras i bröstet, benen, halsen, ringen och smyckesslitsarna.

Gems hittas i världen eller köps med Brons.

Gruppaktiviteter och raids

Slutspelinnehåll som Isle of Thunder kommer att låsas upp från början, och andra scenarier som inte var spelbara sedan expansionens slut har återställts.

Flera svårighetsgrader av dungeons och raids kommer också att vara tillgängliga och precis som under Season of Discovery för WoW Classic, kommer dessa raids att vara tillgängliga när spelarna levlar upp med den första låses upp på level 25. I MoP Remix är LFR och alla grupphittarverktyg tillgängliga mycket tidigt, vilket gör det möjligt att mala gruppinnehåll och få deras belöningar medan man levlar upp.

Till skillnad från det tidigare tidsbegränsade evenemanget i WoW, Plunderstorm-eventet så överförs allt du samlar med en Timerunner-karaktär till retail. All transmog, alla pets och mountar du samlar på dig och allt annat som kan bindas till kontot, är kontobundet och kommer att vara tillgängligt på alla dina vanliga retail-karaktärer.

Det är en fantastisk tid att vara en World of Warcraft-spelare, och Mists of Pandaria Remix-evenemanget är ett utmärkt sätt att tillbringa månaderna fram till The War Within. Samla på dig några nya utseenden, skaffa några nya mountar och levla upp nya karaktärer som du kommer att kunna spela när nästa WoW-expansion lanseras.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *