Fansen tröttnade på väntan och gjorde en egen adaption av fortsättningen i Berserk Animen

Nyheter

Det är det engagerandet teamet i ”Studio Eclypse” som har tagit till sig att fortsätta Kentaro Miuras berättelse om den ”svarta svärdsmästaren”.

Kentaro började skriva och illustrera mangan redan 1990 och fortsatte serien ända fram till sin död 2021, då kommit till Volume 41 av mangan och tyvärr hann han inte avsluta sin berättelse om Guts.

Animen har kommit i 2 säsonger där den första säsongen (Kenpû Denki Berserk) med 25 avsnitt anses vara ett mästerverk av många, Hidetaka Miyazaki från From Software har gått ut med att hans Dark Souls värld är mycket inspirerad av Berserk berättelserna. Denna släpptes 1997 och avslutades 1998.

2016-2017 sändes det som skulle vara den andra säsongen (Beruseruku) och fortsättningen på berättelsen men fansen var inte alls nöjd. Animeringen var under all kritik och mycket var bortklippt som fanns i mangan.

Nu har då ”Studio Eclypse” tagit sig att fortsätta berättelsen och utifrån trailern som släpptes igår när detta skrevs så verkar det onekligen som att dom fångat Kentaro Miuras vision om det mörka och den ångestdrivna mardröm Guts och Griffith befinner sig i.

Denna kommer ut 2025 och det ser overkligt bra ut! Hype 🔥🔥🔥🔥🔥!

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *