MSI och CAPCOM firar Monster Hunters 20-årsjubileum med limited edition-produkter

Nyheter Tokyo Game Show

Slåss mot hemska monster i det fartfyllda actionrollspelet med specialprodukter som markerar två decennier av kamp mot det onda från Minegrade och Siki Country.

MSI, en ledande tillverkare av datorhårdvara och gaming-utrustning, inleder ett samarbete med den välkända spelutvecklaren CAPCOM för att fira 20-årsjubileet av den ikoniska Monster Hunter-serien. Ett stort gameplay, krävande utmaningar och uppslukande multiplayer-upplevelser har gjort Monster Hunter-serien till en älskad klassiker bland spelare i alla åldrar.

Samarbetet presenterades på Tokyo Game Show 2023, tillsammans med nyheten om lanseringen av en rad limited edition-produkter som ska markera Monster Hunters 20-årsjubileum i mars 2024.

Värdiga ett monster

Inspirationen till produkterna kommer från ett av seriens mest ikoniska monster, Rathalos, och fångar monstrets majestätiska utstrålning och kraft i en rad speltillbehör som bara kommer finnas i en begränsad upplaga.

Produktserien, som är baserad på MSI:s välkända hårdvara och de klassiska spelelementen från CAPCOM, består av bärbara speldatorer, bildskärmar, grafikkort, moderkort, fodral, kylare och kontroller, som inbjuder varje spelare att ge sig ut på en resa för att erövra Monster Hunters förtrollande värld.

Monster Hunter är ett actionrollspel där spelarna slåss mot gigantiska monster i en vacker och magisk värld där hemligheter och svåra strider väntar runt varje hörn. Sedan det första Monster Hunter-äventyret debuterade 2004 har seriens popularitet vuxit för varje nytt kapitel. I dag är serien ett av de mest populära i genren och har en passionerad fanbase med spelare över hela världen.

Mer information:

https://msi.gm/MSIxMH20_TGSMSI:

https://www.msi.comMSI

YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobalMSI

Facebook: https://www.facebook.com/MSIGamingMSI

Instagram: https://www.instagram.com/MSIGamingMSI

Twitter: https://twitter.com/MSITweets

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *