K’sante: The Pride of Nazumah, ny hjälte till LoL

League of Legends Nyheter Spel

En ny hjälte har avtäckts av Riot inför den nya säsongen i League of Legends. Hjälten går under namnet K’sante och identifierar sig som queer (spelets första LBGTQ-hjälte), är superatletisk och mobil, ifrån Ghana i Västafrika. K’sante kommer att spelas som en Tank/Skrimisher på Top-lane och är i stort behov av farm och hjälp med ganks i början på gamet för att inte halka efter för mycket. I och med den nya säsongen av League of Legends kommer själva Tank-rollen att reworkas och K’sante är en av de hjältarna som redan nu har inne i nästa säsongs förändringar.

Skills:
R – All out – Skillen gör det möjligt att transformera ifrån Tank -> Skrimisher samtidigt som du knockar iväg en motståndare för att isolera dem, exempelvis stänga ute dem ifrån en teamfight eller liknande. Användarmöjligheterna är många.

Passive – Dauntless Instict – Markera fiender en kort sekund så att de tar mer skada av ditt lags attacker. Markas när de träffas av en attack ifrån K’sante.

Q – Ntofo Strikes – Denna skill är K’santes ”bread and butter” och kommer mot late-game att användas nästan som en autoattack. Slå ned dina vapen i marken och skapa en liten shockwave som gör damage på det som står i vägen.

W – Path Maker – Defensive stance, här tar K’sante reducerad skada och blir ”Unstoppable”, det vill säga, det går inte att stunna honom när denna skill används. Springer framåt och tacklar motståndarna och gör % skada av max liv som physical damage.

E – Footwork – En väldigt begränsad och kort Dash, helt okey för att dodgea attacker. Går att använda till sina lagkamrater och de får då en liten sköld i någon sekund.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *