IO Interactive utannonserar en ny studio i Brighton, Storbritannien

Nyheter

IO Interactive, den oberoende spelutvecklaren och utgivaren bäst känd för Hitman- och Freedom Fighters-serierna, meddelar idag att de öppnar en ny studio i Brighton, Storbritannien. 

Beläget i hjärtat av Brighton på den vackra sydkusten av England är IOI Brighton IO Interactives femte studio och ansluter sig till de befintliga teamen i Malmö, Köpenhamn, Barcelona och Istanbul. Tillsammans bidrar samtliga fem IOI-studios betydande insatser till de ambitiösa utvecklings- och utgivningsuppdragen för alla spel som för närvarande är under aktiv utveckling: Project 007, Project Fantasy och HITMAN.

IOI Brighton ligger mitt i ett av Storbritanniens kulturella och konstnärliga nav. Brighton är känt för sin vackra strand och ikoniska pir, och staden erbjuder även enastående mat och shopping samt en otrolig nattlivs- och arkitekturscen, vilket gör den till ett utmärkt val för förflyttning inom Storbritannien.

Kärnteamet på IOI Brighton är redan på plats, och IOIs utvecklingsfilosofi att arbeta med vilket projekt som helst från vilken studio som helst innebär att vi tar utvecklingen av Project 007, den första James Bond-ursprungshistorien, till Storbritannien. Våra passionerade team över alla IOI-studios kanaliserar sin kreativitet in i den ikoniska James Bond-världen, och vi ser fram emot att fortsätta forma detta ambitiösa och spännande spel tillsammans med det nya teamet på IOI Brighton.

”Vi är extremt stolta och glada över att öppna vår nästa studio i Brighton, där vi ser enorm potential att utvidga vårt otroliga team och attrahera de allra bästa talangerna från den spännande utvecklingsscenen i Storbritannien. Vi ser fram emot att expandera vår verksamhet till nya områden och tror att IOI Brighton är en oerhört attraktiv destination för utvecklare inom alla områden,” säger Hakan Abrak, VD för IO Interactive.

Följ med på IO Interactives resa idag och bläddra bland våra lediga jobb på vår nyligen uppdaterade webbplats: www.ioi.dk/careers

Om IO Interactive:

IO Interactive är en oberoende spelutvecklare och -utgivare med studios i Köpenhamn, Malmö, Barcelona, Istanbul och Brighton. Som den kreativa kraften bakom några av de mest omtalade multiplattformsspelen under de senaste två decennierna ägnar sig IOI åt att skapa oförglömliga karaktärer och upplevelser med hjälp av sin prisbelönta proprietära Glacier-teknik.

IO Interactive kommer att utveckla och publicera den allra första James Bond-ursprungshistorien med arbetsnamnet Project 007 och arbetar för närvarande med en ny IP under kodnamnet Project Fantasy. För mer information, besök: https://ioi.dk.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *