Creative Live! Audio A3 sticker ut

Hårdvara hörlursförstärkare

Kolla in min recension av Creative Live! Audio A3!

Här kommer lite info från Creative om produkten:

Creative Technology lanserar nu Creative! Live Audio A3; ett USB-ljudgränssnitt för streamers, contentskapare och musiker. Ljudgränssnittet har högupplöst 24-bitars inspelning och uppspelning, mångsidig I/O-anslutning, inbyggda nivåkontroller och direktövervakning med noll latens.

Creative Live! Audio A3 sticker ut med sin högupplösta 24-bitars inspelnings- och uppspelningsmöjligheter, vilket säkerställer att användarna upplever exceptionell klarhet och tydlighet för alla typer av innehåll, från musik till podcastinspelningar och voiceovers. Dessutom minimerar 3,5 mm Mobile Audio I/O-anslutningen avbrott under fjärrintervjuer och podcastinspelningar, vilket tillåter användare att sömlöst mixa minusljud till mobila enheter samtidigt som de bibehåller kristallklar kommunikation

Creative Live! Audio A3 tillgodoser behoven hos både musiker, poddare och contentskapare. Den är utrustad med dubbla hörlursuttag, var och en med individuella volymkontroller, vilket gör det möjligt för användare att finjustera lyssnarsupplevelsen. Dessutom har den ett dubbelt kombojack med en inbyggd mikrofonförstärkare och Hi-Z-switch, vilket säkerställer sömlös kompabilitet med mikrofoner, enheter på linjenivå och instrument. Integreringen av balanserade stereoutgångar eliminerar även vanliga problem, som elektromagnetisk störning, för att ge klarare ljudkvalitet.

Med Creative Live! Audio A3 kan användare njuta av omfattande ljudkontroll med individuella utgångs- och ingångsvolymkontroller, och de kompletterande användarvänliga indikatorerna gör ljudjusteringar till en lek. Dessutom erbjuder den direkta övervakningen med noll latens omedelbar ljudåterkoppling, en enastående funktion som är användbar för både streamers och musiker.

Med högupplöst inspelning, sömlös mobil ljudintegration och intuitiva kontroller, är Creative Live! Audio A3 den ultimata ljudlösningen för streamers, contentskapare och musiker som vill ta sitt hantverk till nästa nivå.

Högupplöst uppspelning och inspelning – upp till 24-bitars 96khz Mångsidig 4-kanals ljudmixer – dedikerad mobil enhetskanal för att möjliggöra ljudmixning direkt till en smartphone när man är på språng Balanserade stereoutgångar med nivåkontroll Direktövervakning med noll latens – realtidsövervakning utan irriterande fördröjningar, perfekt för liveinspelning och streaming Exakt kontroll över ljudkällor Pris och tillgänglighet Creative Live! Audio A3 kostar €169.99 (ca. 1965 kr) och går att köpa på Creative.com.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *