Trust Fayzo Wireless: trådlöst gaming-ljud med stil

Nyheter

Efter de stora framgångarna med de trådbundna modellerna Fayzo Multiplatform Headset och Fayzo 7.1 USB Headset hoppar Trust över kablarna helt och hållet och släpper nya Fayzo Wireless. Med en praktisk dubbel trådlös anslutning och en mängd olika färgalternativ kan Trust glädja alla spelare med ett detaljerat, trådlöst ljud i fräsch design.

Med hjälp av innovativ trådlös funktionalitet är den nya toppmodellen i Trusts populära headset-serie redo att göra livet enklare för alla spelare genom möjligheten att ansluta både PC eller konsol och telefonen till headsetet samtidigt, utan en enda kabel. Genom att använda den medföljande 2,4 GHz USB-dongeln, som är kompatibel med både PC, PlayStation och Bluetooth-enheter, kan spelarna njuta av de dundrande explosionerna i sina spel och chatta med vänner samtidigt som de lyssnar på sina favoritspellistor på telefonen.

Fayzo Wireless har samma grundläggande funktioner som Fayzo 7.1, inklusive virtuellt 7.1-surroundljud och 50-millimeters element som ger en ljudbild med både djup och detaljer. Bekväma öronkuddar, ett justerbart huvudband och vridbara öronkåpor ger skön komfort och tack vare RGB-ljuset går det att ge headsetet en egen personlig stil.

Spelare som vill visa upp sin personliga stil ännu mer kan välja mellan olika utföranden, eftersom alla tre Trust Fayzo-headsets finns i färgerna Booster Black, Winning White och Playful Purple – och alla modellerna är tillverkade med återvunnen plast (svart 85 % och vit/lila 35 %).

Pris och tillgänglighet
Hela Trust Fayzo-serien finns nu tillgänglig hos återförsäljare, till följande riktpriser:  

GXT 491 Fayzo Wireless: 799 kr
GXT 490 Fayzo 7.1 USB: 599 kr
GXT 489 Fayzo Multiplatform Gaming: 479 kr 

Källa: Pressrelease

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *