Trailers och Showcase

Nyheter Spel

Path Of Exile 2

Vi börjar med det senaste som bara är några timmar gammalt. Path Of Exile 2 visar upp sin nya klass ”Mercenary” i en ny Gameplay trailer.

Youtubelänk Path Of Exile 2: Mercenary Gameplay Walkthrough

Mer content till första Path Of Exile

Det första spelet lever vidare och kommer at uppdateras med nytt innehåll ända fram till att uppföljaren släpps.

Youtubelänk Path of Exile: Affliction Content Reveal

World Of Warcraft Classic Season of Discovery

Igår när denna artikel kommer ut så släpptes ett nytt spelläge till WoW Classic. Detta läge kommer kullkasta allt du vetat om WoW Classic. Din Mage kan heala? Din Warlock kan vara tank? Ny Classic raid med nytt loot som inte funnits tidigare i spelet? Alltså detta ser otroligt spännande ut!

Youtubelänk WoW Classic Season of Discovery

South Park: Snow Day ger sig in i ännu en ny genre

Första moderna South Park spelet, Stick of truth är ett ganska renodlat, turbaserat rollspel i JRPG anda. Det andra spelet, Fracture But Whole gick mer åt strategi och taktik. Nu är det tredje spelet annonserat och vi får ta del av South Park i en 4 spelar Co-op i tredje persons vy. Den röda tråden i alla spel är att vi återigen spelar som ”The New Kid”.

Youtubelänk South Park: Snow Day

Overwath 2 – Mauga Cinematic Trailer

Om någon fortfarande har ett intresse i Overwatch 2 så släpptes det en trailer på 7 minuter till deras kommande hjälte Maui .. Eller jag menar Mauga! En Samoansk tatuerad jätte. Det denna trailer säger mig mest är att jag vill ha att studion som gör dessa trailers, ge dom fria händer att göra en komplett animerad serie!

Youtubelänk Overwatch 2 – Mauga Cinematic Trailer

Dragon Dogma 2 Showcase

Det var för mycket information här för att jag skulle bara länka vissa delar. Dragons Dogma 2 har haft en hel Showcase på nästan en timme. Där fick vi se detaljer från spelet, världen och olika mekaniker. Vi fick också ett släppdatum som är 22 Mars 2024.

Youtubelänk Dragons Dogma 2 – Showcase

FURIOSA : A MAD MAX SAGA

Se Chris Hemsworth (Thor) som du aldrig sett han tidigare och Anya Taylor-Joy i George Miller’s “Furiosa: A Mad Max Saga”. Filmserien som startade för över 40 år sedan med Mel Gibson i Mad Max trilogin, Mad Max, Mad Max 2 The Road Warrior och Mad Max 3 Beyond Thunderdome. Sedan tog det nästan 30 år innan en reboot gjordes Mad Max Fury Road med Tom Hardy och Charlize Theron. Den senare av dessa spelade karaktären Furiosa. Det är just hennes karaktär vi får en originstory till i Furiosa : A Mad Max Saga. Det är originalskaparen och regissören, den 78 årige George Miller som återigen sitter vid rodret. Filmen har premiär 24 Maj 2024-

Youtubelänk Furiosa : A Mad Max Saga

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *