Tidigare exklusiva Xbox titlar kommer släppas till Nintendo och Playstation

Nintendo Switch Nyheter Sony PlayStation Spel Xbox

Xbox meddelar att fyra speltitlar kommer att släppas till Nintendo Switch och Sonys plattformar i vår. Studiorna bakom dessa hyllade spel har använt sin erfarenhet av multiplattformsutveckling för att öppna upp de världar de skapat för ännu fler spelare:

Pentiment från Obsidian Entertainment

Ett unikt och kritikerrosat äventyrsspel med en slående visuell stil, kommer till PlayStation 4, PlayStation 5 och Nintendo Switch den 22 februari.

Hi-Fi RUSH (Vi har en recension på det här)

Set prisbelönta och älskade rytmbaserade actionspelet där världen är i takt med musiken från Tango Gameworks/Bethesda Softworks, kommer till PlayStation 5 den 19 mars kl. 00:00 UTC, med möjlighet att förbeställa på PlayStation 5:s digitala butiker från och med den 22 februari.

Gounded från Obsidian Entertainment

Ett co-op överlevnadsäventyr som har välkomnat 20 miljoner spelare till bakgården, kommer till PlayStation 4, PlayStation 5 och Nintendo Switch den 16 april. Spelet kommer att stödja cross-play mellan Xbox, PlayStation, Nintendo Switch och PC.

Sea of Thieves

Äventyrsspelet från Rare, kommer till PlayStation 5 den 30 april – och PlayStation 5-spelare kan lägga spelet på sin önskelista från och med imorgon, den 22 februari. Med en passionerad gemenskap på över 35 miljoner spelare från hela världen kommer stödet för cross-play mellan Xbox, PlayStation och PC att låta spelare uppleva episka piratäventyr med vänner på fler plattformar.

För mer information om dessa spel, inklusive släppdatum, se inlägget på Xbox Wire

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *