Spel som lämnar Xbox Game Pass i Februari

Nyheter Spel Xbox

Som alltid är det här din chans att visa ovanstående spel lite kärlek innan de lämnar prenumerationstjänsten. Prenumeranter som är intresserade av att behålla något av dessa spel kan använda sin medlemsrabatt för att spara upp till 20 % på sitt köp. 15e Februari tas dessa spel bort.

Opus: Echo of Starsong är ett sidscrollande äventyrsspel med stark fokus på berättelse, pussel och utforskning. Utvecklad av den oberoende taiwanesiska studion SIGONO, det är den tredje delen i Opus-serien, efter ”Opus: The Day We Found Earth” och ”Opus: Rocket of Whispers”. Spelet fick positiva recensioner när det släpptes för macOS och Windows den 1 september 2021.

Galactic Civilizations III är ett turbaserat strategispel som tillhör 4X-genren, utvecklat av Stardock för Microsoft Windows. Det är en uppföljare till Galactic Civilizations II: Dread Lords från 2006. Den fullständiga versionen av Galactic Civilizations III släpptes officiellt i maj 2015. Den första expansionen, med titeln Mercenaries, kom i februari 2016. Den här tredje delen introducerade framför allt flerspelarfunktionalitet och hex-baserade spelbrickor, vilket särskiljer det inom serien.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *