Skull & Bones tappar ännu ett toppnamn

Nyheter

Ubisofts piratäventyr som påbörjade utveckling redan 2013 som en spin-off till Assassnins Creed Black Flag är fast i en utvecklingshelvete. Spelet har genomgått flertalet förändringar i format i sina tidiga utvecklingsår där det varit ett DLC, ett MMO under namnet Black Flag Infinite och ett tag var det även tal om Pirates of Carribien som titel. Spelet hade som ambition att släppas 2018 men då det det inte var i spelbart skick så har det skjutits på.

2019 annonserade Ubisoft att en tv-serie ska knytas till titeln i samband med release som då sades bli 2021, men återigen så var det utvecklingsstrul och spelet hamnade återigen under ”TBA”. Tv-Serien verkar fortfarande vara under utveckling dock.

Elisabeth Pellen var spelets tredje ”Creative Director” som påbörjade sin tjänst 2018 hos Ubisoft Singapore för att ro i hamn detta projekt men väljer nu att sluta. 2021 under annonserade ett släpp Q4 2023 med en stängd Beta innan det.

“Five years ago, Elisabeth Pellen went to Ubisoft Singapore with a mission to reboot the creative direction of Skull and Bones,” säger en talesperson från Ubisoft. “She succeeded, and the Skull and Bones team is now fulfilling her vision to deliver a unique naval action RPG experience to our players.”

Enligt Ubisoft Singapore som är ansvariga för Skull & Bones projektet så har den stängda Betan varit så framgångsrik att dom börjar bli klar med projektet.

The Crew MotorfestAssassin’s Creed: Mirage, and Avatar: Frontiers of PandoraSkull and Bones är storspel som Ubisoft har annonserat med släpp 2023/2024.

Vad tror ni? Kommer vi någonsin få Skull & Bones?

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *