SHOKZ lanserar nya trådlösa hörlurar med öppen ljuddesign och eleganta linjer

Nyheter

Full transparens! Detta kom som reklam till mig via en PR firma som vi har kontakter med. Jag orkar inte skriva om texten så det inte låter som en säljpitch men tänker mig att då såna här ”Buds” är populära så delar jag med mig av detta till er läsare också.

OpenFit är en helt ny lyssningsupplevelse från Shokz som har konstruerats från grunden för att lösa de begränsningar som den här kategorin ofta har och ger dig en fantastisk ljudkvalitet samtidigt som du kan hänga med i vad som händer runt omkring dig.

Tack vare den öppna konstruktionen kan du följa med i omgivningen, delta i konversationer och hålla kontakten med världen omkring dig samtidigt som du njuter av en unik lyssningsupplevelse.

Shokz OpenFit har en banbrytande design och använder sig av DirectPitch-tekniken som skickar in ljudvågor i örat genom vibrationer mot sidan av huvudet, utan att du behöver trycka in en öronsnäcka eller ha någon annan ljudenhet som täcker örat.  Allt har utformats för maximal komfort och den öppna konstruktionen garanterar att inget tryck eller värme byggs upp i öronen, så att du kan koncentrera dig på att njuta av musiken hela dagen.

Tack vare passformen sitter OpenFit ordentligt på plats och med enkla kontroller, lång batteritid och IP54-vattentålighet är detta det perfekta komplementet till alla dagliga aktiviteter.

Ultramjukt silikon i två lager

OpenFit har en ultramjuk silikonkonstruktion i två lager som formar sig efter öronens konturer och ger en behaglig upplevelse även när de bärs hela dagen.

Säker passform för både träningspass och vardagsliv

Innovativa ”Dolphin Arc Ear Hook” ger en säker och stabil passform som förhindrar att hörlurarna trillar ur, även under intensiva träningspass eller aktiva dagliga rutiner.

Låg vikt och balanserad design

OpenFits lätta konstruktion och balanserade viktfördelning gör att du knappt märker att de finns där, så att du har full rörelsefrihet och komfort.

Lång batteritid

OpenFit ger upp till 7 timmars lyssning på en enda laddning och när du använder det skyddande laddningsfodralet kan du glädja dig åt upp till 28 timmars musik innan du måste ladda igen. Om du är på språng har OpenFit dessutom en snabbladdningsfunktion där 5 minuters laddning ger upp till en timmes extra musik.

Shokz OpenBass ™

Med en egenutvecklad förbättringsalgoritm styrs lågfrekventa vibrationer direkt till örat, vilket ger en fyllig och naturlig ljudkvalitet oavsett volym. Det går också att förfina ljudbilden ytterligare med den dedikerade Shokz-appen.

Dynamiska element med känsla för detaljer

OpenFit har ett kraftfullt 18 x 11 mm stort och specialanpassat dynamisk högtalarelement, som bland annat har ultralätt kolfiber som är 20 gånger starkare än stål och styr varje akustisk vibration med otrolig precison, vilket resulterar i en omslutande ljudupplevelse med djupa bastoner.

Specifikationer:

Shokz DirectPitch™ Air conduction transducer

Shokz OpenBass™ kraftfulla baselement

Bluetooth 5.2

7 timmars lyssning på en laddning, upp till 28 timmar med laddningsfodralet

5 minuters snabbladdning ger 1 timmes lyssning

IP54-vattentålighet

Dubbel brusreducerande mikrofon

10 m trådlös räckvidd

Fungerar med Android- och Apple-telefoner

Vikt, hörlurar: 8,3 g

Vikt, laddningsfodral: 57 g

Ingår som standard:

OpenFit-hörlurar

Magnetiskt laddningsfordral

USB-C-laddningskabel

Shokz App med anpassningsbara inställningar

2 års garanti

Pris och tillgänglighet:

Shokz OpenFit är tillgängliga från och med i dag hos utvalda återförsäljare i färgerna svart och beige. Det rekommenderade priset är 2 490 kr.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *