Septemberuppdatering till Xbox

Nyheter

Med start under onsdagen har Microsoft meddelat att man börjat rulla ut en Septemberuppdatering till Xbox-konsolerna. När det uppdateras på Xbox så brukar det ofta göras med nya funktioner och förbättringar av användarvänligheten och så även denna gång.

En av funktionerna som tillkommer i denna uppdatering är fokuserad på Xbox nya Elite Wireless Controller Series 2 – Core som släpptes under tisdagen. I uppdateringen har Microsoft lagt till möjligheten att byta färg på Xbox-knappen och det lovas upp till 16 miljoner olika nyanser av olika färger så varje knapp kan vara unik.

En annan funktion som tillkommit är ”Full Library”, alltså möjligheten att kunna se allt som du kan spela där och då och går igenom det som är installerat på hårddisken, vad du kommer åt via Game Pass, alla Xbox Games with Gold-titlar (Gratisspelen varje månad), EA Access och mycket mer. Det här är alltså mer ett filter, ett kraftfullt filter, så att du snabbt och smidigt kan hitta det du söker bland alla tillgängliga titlar.

Värt att nämna är att man också försökt bättra på lagringsalternativen och att man nu kan låta Xboxen själv bestämma vilket alternativ som är bäst.

Vill du läsa mer om dessa funktioner och förbättringar kan du göra det här: Xbox Wire.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *