Mario + Rabbids Sparks of Hope får info kring kommande DLC

Nyheter

Det otroligt mysiga och roliga (iaf tycker jag det) Mario + Rabbids Sparks of Hope kom ut får några veckor sedan, men Ubisoft blickar redan mot framtiden. Idag berättade företaget att de har riktlinjer på hur spelets season pass kommer se ut (tre stycken DLC är planerade) med det första i början av 2023.

Det ser onekligen ut som en hel del att se fram emot med ”The Tower of Doom” som är först ut och kommer innehålla en värld med spöktema. Mario och hans vänner måste rädda Spawny som har gått vilse och är fånge i Madame Bwahstrella’s väldigt stökiga multidimensionella torn samt ett nytt stridsläge som utlovar ”högt strategiska strider”.

Om du nu inte skulle vilja köpa season pass går det bra att köpa alla DLC,s separat och den andra DLC,n förväntas släppas under mitten av nästa år och ska innehålla en helt ny planet med nya karaktärer, story, fiender, strider och kartor!


Sist men inte minst får vi ett kärt återseende med Ubisofts maskot: Rayman! men det DLC,t är det fortfarande väldigt tyst om, men förutom Rayman som spelbar karaktär kan vi nog räkna med ny gameplay i liknande form som det andra DLC,t bjuder på. Det tredje och sista (vi hoppas givetvis på fler DLC) planeras att släppas i slutet av 2023.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *