Månadens PlayStation Plus Titlar – Juni 2024

Spel

Nu har sommaren börjat på allvar! Inget mig emot så länge det finns en och annan regning dag som man kan vara inne och spela. Maj månad är oftast väldigt lugn på spelfronten både gällande nyheter men också spelsläpp. Undantagen är dock Senua’s Saga: Hellblade II och Paper Mario the thousand year door. Nästa vecka börjar det dock igen!

Redan på tisdag den 4 släpps det sista tillägget till Destiny 2 ”Final Shape” följt av Svenska Stunlock studios V Rising tisdag den 11e. Mot slutet av månaden är det dags för mer sadistiskt gameplay i Shin Megami Tensei Vengeance (Minns serien som extremt svår på PlayStation 2 tiden) Sen är det återigen dags att bege sig till The lands between i tillägget Shadow of the Erdtree i Elden Ring som är ett av världens bästa spel. Sist men inte minst blir det lite mer latjo lajban i Super Monkey Ball Banana Rumble till Nintendo Switch den 25e och månaden avslutas med en HD remake på Luigi’s Mansion 2 även det till Nintendo Swtich.

Inte att glömma är även att under juni månad är det Summer Game Fest (som numera ersatt E3) som sänds live fredag den 7e juni. Detta följs upp av Microsofts Games Showcase söndag den 9e Juni. (Garanterat mer kring kommande Black Ops 6) Även Uibsoft håller sin livestream Ubisoft Foward dagen efter (måndag den 10e juni) Hoppas på mer från Star Wars Outlaws och ett nytt Rayman spel!? Sist men inte minst kör även Nintendo sitt Nintendo Direct den under juni (Ej bekräftat datum i skrivande stund).

Givetivs kör Momentum Podcast på med nytt avsnitt redan ikväll 20.00-21.00 Med Andreas och David som du givetvis inte får missa. Avsnittet efter dvs nästa torsdag kommer troligen innehålla en hel del spekulationer kring vad vi kommer få se under Summer Game Fest så missa inte det heller!

Vi på redaktionen hoppas du njuter av både sol, glass, godis, tv-spel eller vad du nu tycker om den här årstiden.

Nog om det! De tre titlar som försvinner från Essentials (Jag brukar alltid lägga till titlarna i mitt bibliotek även om jag inte ska spela dom för sedan är det försent!)

De tre titlar som lämnar essentials katalogen och ger plats för gatuslagsmål, Wrestling och en kär barnfavorit är; FC24, Ghostrunner II, Destiny 2 tillägget Lightfall samt Tunic så har du missat dessa har du chansen att lägga till dom fram tills den 3e juni!

Du som har Playstation Plus kan under Juni månad ladda ned följande titlar: (Essentials/Kräver PlayStation Plus)

För mer info om spelen se trailern nedan:

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *