Inkborn Fables – A NEW MECHANIC TO ENCOUNTER

Riot Teamfight Tactics

A NEW MECHANIC TO ENCOUNTER

Genom ditt äventyr i Inkborn Fables kommer du att möta kraftfulla andar som kommer att förändra ditt spel på olika sätt. Dessa Scroll-bound karaktärer kanske ser bekanta ut, men de är varken vänner eller fiender. Mötet är speciella rundor under spelet som kan ta dig bort till den centrala ön (Carousel), eller erbjuda val under planeringsfasen genom att ge dig en belöning eller ändra någon aspekt av spelet. Det finns över 80 unika möten, och du kommer att stöta på allt mellan två till fem av dem i varje spel, så oavsett vilka legendariska andar du stöter på, förvänta dig att varje spel av Inkborn Fables känns som en unik resa.

Rules of Encounters

Möten kan vara allt från små bonusar (omkastningar, guld eller en extra komponent på en karusell) till transformerande som dramatiskt förändrar hur spelet kommer att spelas. Oavsett deras gåvor, regeländringar eller erbjudna val får alla spelare alltid samma möte! Dessa möten har olika rariteter, så förvänta dig att vissa är mindre vanliga än andra, med de mest speländrande som är lite mer sällsynta. Oavsett sällsynthet kommer du aldrig att stöta på samma ande flera gånger, även om den anden har flera mötesalternativ.

Oavsett om du får ett fritt val av ett färdigställt föremål med Alune, eller om Qiyana förkunnar att varje champion på en karusell ska ha ett Radiant item, kommer du att uppleva mellan två och fem möten per spel. Dessa kan inträffa var som helst från steg 1 till steg 6 (runda 4-9 i Hyper Roll). Möten kommer inte att avslöjas i förväg, så fokusera på att anpassa dig till det du får istället för att planera ut det perfekta sammansättningen för ett specifikt möte. När ett Möte har inträffat kan du dock alltid hitta en sammanfattning av det i den nya Mötespanelen, som också kommer att visa dig vilka val andra spelare har gjort medan de spanat in dem.

TFT11_EncounterArticle_UI.png

Läs mer på Druidz.se

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *