Elder Scrolls Online fortsätter sin framgångssaga

Nyheter

Det senaste kapitlet till det massiva mmorpg Elder Scrolls Online kallas för ”Necrom” och kommer vara slutdelen av ”Shadow of Morrowind” berättelsen. I och med detaljer kring det kommande DLC:et så väljer Zenimax att gå ut med lite siffror. 20 miljoner spelare passerade spelet under föregående år och med den förra expansionen ”High Isle” så skapades det 2 miljoner nya konton vilket för den totala spelarbasen till 22 miljoner spelare. Hur många spelare som är aktiva syns inte i dessa siffror då spelet i princip är free-to-play (eller Buy-to-play).

Elder Scrolls Online har inte gjort något halvhjärtat då spelet ska innehålla över 9 miljoner ord, 200.000 talade meningar per språk och över 26 miljoner rader med kod.

Necrom kapitlet kommer utspela sig i huvudsak i två zoner, Telvanni Peninsulka och Daedric Realm of Aporypha.

Telvanni Peninsulka är ett område som först och sist sågs i Elder Scrolls : Arena, släppt 1994. Hemvist åt ”The Dunmer” eller ”Svartalverna”.

Apocrypha är Dadric prinsen (Prinsen av kunskap) Hermaeus Moras hemvist. Estetiken är som en kan tänka sig att det ska se ut på Daedriska planet.

Spela som den nya klassen Arcanist.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *