Destiny 2 har stora problem efter uppdatering

Nyheter

Bungie, utvecklaren bakom det populära spelet Destiny 2, tog ner spelets servrar under tisdagen för den veckovisa uppdateringen. Kort därefter kunde spelarna logga in och märkte till sin förvåning att man förlorat framsteg på Triumphs, Seals och Exotic Catalyster. Eftersom dessa milstolpar representerar en spelares ansträngning, skicklighet och tid som investerats i spelet är det viktigt för Bungie att ta de steg som krävs för att eliminera detta problem och återställa spelarnas prestationer. Detta innebar att servrarna var tvugna att plockas ner igen och har under hela natten varit nedstängda.

Studion har bekräftat att Destiny 2 kommer att vara offline ”under onsdagsmorgonen” genom det officiella Twitter-kontot #BungieHelp och lovat att dela mer information om när servrarna kommer att gå upp så snart det finns tillgängliga detaljer.

Utvecklaren har också meddelat att som en del av sina ansträngningar att fixa buggen och återställa spelarnas prestationer kommer alla spelarkonton på Xbox, Windows PC och PlayStation att rullas tillbaka till deras tillstånd från den 24 januari 2023 kl 8:20 PST / 11:20 EST. Medan detta tyvärr innebär att all loot och prestationer som spelare har fått efter detta men innan servrarna stängdes ner kommer att förloras, bör det säkerställa att alla spelare som påverkats av buggen får tillbaka sina Triumphs, Seals och Exotic Catalyst-framsteg.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *