Creative Artisan Edition: Nytt limited edition-samarbete som hyllar kreativitet

Hårdvara Högtalare

Creative Technology lanserar nu Creative Artisan Edition, ett nytt initiativ som syftar till att stärka det kreativa communityt genom samarbeten med lokala konstnärer över hela världen. Resan kickstartas med en limited edition-upplaga av Creatives skrivbordshögtalare Pebble V3, som nu fått en ny design skapad av den Singapore-baserade konstnären Lester Lim.  

Utvalda produkter från Creative kommer framöver att designas om och förvandlas till exklusiva konstverk. I stället för en målarduk får konstnärer möjlighet att förmedla sina unika visioner på olika produkter. Med detta initiativ vill Creative inte bara visa upp lokala konstnärers talang, utan också ge dem en unik plattform att briljera på. Genom att slå samman teknik och konst öppnar Creative nya möjligheter till kreativitet och framhäver mångfalden av konstnärliga uttryck.  

Lanseringen av Creative Artisan Edition markerar starten på en serie partnerskap med konstnärer från hela världen, och Creative är stolta över att resan inleds med konstnären Lester Lim från Singapore (@lesdoublewood). Lester Lims övergång från filmaffischlärling till en dynamisk konstnär säger mycket om hans talang och hängivenhet. Ett av mest hans fängslande verk är JELILO, ett mästerverk som hämtat inspiration från maneternas elegans. Mer anmärkningsvärt är antimobbningshistorien bakom JELILO, som sänder ett kraftfullt budskap om att människor kan vara större än sina rädslor. Denna berättelse ger konsten en djupare betydelse och har kraften att resonera med människor världen över.  

 Genom att kombinera Lesters konstnärliga vision med Creatives toppsäljande skrivbordshögtalare Pebble V3 vill Creative visa att teknologi kan ses som en konstform, vilket inte bara lyfter produkten utan också framhäver den enorma talang som finns i samhället. Creative Artisan Edition är ett bevis på Creatives engagemang för att stärka den kreativa gemenskapen. Genom att fortsätta främja fler meningsfulla konstnärspartnerskap strävar Creative efter att förvandla vardagsteknik till limited edition-konstverk. Produkterna kommer att förbli exklusiva och inte ersättas med nya när de är slutsålda.  

Pris och tillgänglighetCreative Pebble V3 Artisan Edition kostar €59.99 (ca. 700 kr) och finns att köpa på Creative.com. För mer information, besök https://nordic.creative.com/artisan/

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *