Call of Duty: Modern Warfare 3 läckt info

Nyheter

Lika säkert som semesterbilderna med handhjärtan i solnedgångar och diverse födoämnen ligger på grillen i mångas Instagramflöden, lika säkert är det att det kommer ett nytt Call of Duty.

Det verkar som att Activision-Blizzard skippar mellanserierna som Black-OPS och andra världskriget för att fortsätta fokusera på modern krigföring med Modern Warfare serien och varför inte. Minnesvärda karaktärer, spännande singleplayer kampanj och fantastiskt onlineläge bäddar för framgångar.

Det som däremot varit sanden i badshortsen i att det kommer nytt är att alltid behöva börja om. Inga fler guldskins, nya karaktärer att låsa upp osv men så kanske det inte längre behöver vara!

Vapen, mods och Operators verkar föras över till det nya spelet. Likaså så kan det bli en mix att vapen och Operators från Call of Duty: Vanguard ska kunna användas i MW3 multplayer läget. Huruvida detta är sant eller inte återstår att se men personen som läckt informationen säger att det är från en internt nätverkstest och så fort det läckte ut på nätet så blev denna persons konton avstängda och rapporterade för DMCA.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *