BenQ presenterar ZOWIE EC-CW: trådlösa möss för e-sport

Nyheter

BenQ meddelar att de har lanserat de trådlösa ZOWIE-mössen efter att ha märkt av en stor efterfrågan från användare av ZOWIE-möss som otåligt väntat på en EC-version. ZOWIE, BenQ:s märke för professionell e-sportutrustning, har tagit god tid på sig att se till att de trådlösa mössen har en läcker design och förbättrad anslutningsstabilitet. Dessutom prioriteras trådlös rörlighet och större motståndskraft mot störningar i överföringen.

Alla trådlösa ZOWIE-möss har en unik fristående trådlös mottagare och en förbättrad antenn längst fram. Denna kombination minskar risken för oväntade överföringsstörningar som ofta kan uppstå när man använder en trådlös mus. ZOWIEs första trådlösa modell är det ultimata valet för professionella spelare eftersom den välkända formen är bekvämare för alla som föredrar asymmetrisk ergonomisk design.

EC har en naturlig kurvig design på ovansidan som ger ett vilsamt stöd som passar handflatan, speciellt när man gör långa horisontella rörelser i CS:GO. Detta garanterar stabil kontroll vid manövrering och när man lyfter musen. EC-musens klassiska form möjliggör olika greppstilar utan överdriven kontakt med handflatan, vilket gör det möjligt att ha en bekväm hållning oavsett greppstil.

Mätstudier inom idrottsvetenskap har också visat att EC-formen stöder en bekväm finger- och underarmshållning vid långvarig användning och med upprepade klick, vilket garanterar uthållighet. För spelare vars vanliga gameplay kräver mer vertikala rörelser är EC3-CW med en kortare total längd ett bra val.

Wireless EC-serien finns i tre storlekar och passar olika spelkrav och greppreferenser. Vikten och den övergripande klickkänslan hos den trådlösa versionen är snarlik mössen i C-versionen, även om det finns skillnader som beror på olika inre designstrukturer i trådbundna och trådlösa versioner.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *