Bayonetta 3 släpps till Nintendo Switch den 28e oktober

Nintendo Nyheter Spel

13e Juli, 2022 – Bayonetta är tillbaka för hårresande action och större än livet strider i Bayonetta 3 som släpps till Nintendo Switch den 28e oktober.

Trailer till kommande del tre visar Bayonetta visar både nya och återkommande allierande samt den nya onsdkan hon kommer möta. new and returning allies as well as the evil she has to face.

I den tredje delen av Bayonetta serien måste den ostoppbara skugghäxan alliera sig med bekanta ansikten, men även den mysteriska Viola samt en mängd andra Bayonettas för att sätta stop för de mänskligt tillverkade Homunculi från att skapa förödelse.

Spelare kommer att ha användning av Bayonettas ondske vapen och en ny kraftig demon maskerad egenskap för att skjuta, stampa och slå fiender med spännande överdrivna kombinationer och demoniska krafter. Dessa kommer hjälpa Bayonetta som är den coolaste häxan att strida en ondska som är inställd på förgörelsen av mänskligheten och att skapa kaos på jorden.

Den nya trailern från spelet avslöjar ytterligare detaljer kring Bayonettas senaste äventyr och några av de nya karaktärerna hon kommer stötta på:

  • En uppsjö av Bayonettas: Bekanta dig med en drös Bayonettas, den ena mer fabolös än den medan du strider dig fram på Tokyos gator, Bergen i Kina och mer därtill! På vägen kommer spelare upptäcka om denna hemliga allians verkligen kan rädda mänskligheten och vad ödet har att vänta Bayonettas.

  • Skaka om rivalerna som Viola: Förutom Bayonetta kommer spelare även ta kontrol över den lättretliga häxan under träning Viola som är reda att släppa loss helvetet på Homunculi med hennes svärd och nykfulla kompanjon; demonen Cheshire.


Källa; Nintendo/Bergsala

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *