Amazon Games kommer överens med Embracer Group om att få utveckla ett Lord of The Rings MMO

Nyheter

Ibland kommer en nyhet om något och man bara vet att detta är en dålig idé! Amazon Games som gjorts sig ett namn med MMORPG spelet New World. New World hade vid sin lansering ca 15 miljoner konton skapade och det var populärt, mest tack vare streamers som Asmongold som spelade det mycket. I skrivande stund så är ca 5% av den spelarbasen kvar och detta endast 18 månader efter lansering.

Nu har Amazon Games Studios annonserat att dom kommer utveckla ett  “open-world MMO adventure set in a persistent world set in Middle-earth, featuring the beloved stories of The Hobbit and The Lord of the Rings literary trilogy”. Spelet är planerat att släppas på både PC och konsol.

Huruvida detta flyger eller inte återstår väl att se men ibland så måste man gå efter magkänslan och den säger att detta kommer bli dåligt. Information kommer släppas löpande och vi kommer få anledning att återkomma till detta.

Daybreak Game Companys ”LOTR Online” från 2007 finns fortfarande kvar och har en trogen spelarbas, samt är free-to-play.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *