AGON by AOC lanserar ny mjukvara för gamingutrustning

Nyheter

AGON by AOC presenterar sin nya mjukvara G-Menu för hantering av alla sina gamingprodukter, inklusive skärmar, tangentbord, mus, hörlurar och musmattor.

G-Menu möjliggör kontroll och anpassning av alla inställningar för AGON by AOC:s ekosystem för gaming. För tangentbord och musar innebär det möjligheten att anpassa tangenter och knappar, som upprepningsfrekvens, polling rate och DPI-frekvens. För hörlurar innebär det anpassning av ljudinställningar, inklusive surroundljud. Inställningar för Light FX och synkroniseringen mellan produkternas ljus kan också ställas in.

AGON by AOC:s skärmar med Light FX kan anpassas med RGB-belysning och med den senaste uppdateringen av G-Menu kan användare förhandsvisa effekterna innan de verkställs. Färg och teman kan också synkroniseras mellan produkterna.

Möjligheten att anpassa tangenter och knappar på tangentbord och musar erbjuder stor frihet för användare, som kan tilldela funktioner som multimedia-spelare, sökning i webbläsaren eller kortkommandon som klipp ut/kopiera/klistra in eller öppna/spara dokument. Makrostyrning, där användare kan skapa och hantera makroknappar, är också viktigt för snabba spel där flera knapptryck behöver ske samtidigt.

AGON by AOC hoppas att G-Menu ska göra gamingupplevelsen enklare och mer anpassningsbar för användare.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *