AGON by AOC lanserar den högpresterande spelmusen AGM600

Nyheter

AGON by AOC lanserar spelmusen AGON AGM600 med ergonomisk och bekväm design, tumstöd med textur och greppyta, 10 anpassningsbara knappar samt RGB-bakgrundsbelysning. AGM600-musen är även certifierad med NVIDIA Reflex-teknik.

Noggrann precision
AGON AGM600 är utrustad med Pixart PMW3389-sensor som stöder 16 000 DPI-upplösning, acceleration på 50G och spårhastighet på 400 IPS. Med en pollingfrekvens på 1 ms / 1000 Hz skapar en så jämt flödande koppling mellan musen och spelet som möjligt. AGM600 är utrustad med exceptionellt hållbara Kailh-switchar, med en livstid på 80 miljoner klick och ett rullhjul i metall, för ökad livslängd.

AGM600 stöder greppen ”palm” eller ”klo”. Den hudvänliga och skyddande matta UV-beläggningen är bekväm för handen, medan sidopanelerna av silikon säkerställer ett fast grepp. Musen har teflonfötter undertill vilket gör den lättmanövrerad. AGM600 väger ca 115 g (exklusive sladd).

AGM600 har också teknikcertifieringen NVIDIA Reflex, vilken belyser musens låga latens och dess responshastighet. När musen är ansluten till en bildskärm med NVIDIA Reflex Latency Analyzer, såsom AGON PRO AG254FG eller AGON PRO AG274QG, kan den med noggrannhet visa den totala systemlatensen för varje komponent.

Visa upp din stil!
AGM600 har totalt 10 anpassningsbara knappar. Förutom den slitstarka vänster- och högerknappen har musen ett rullhjul/knapp i metall samt tre sidoknappar.

AGM600 kan anpassas med hjälp av programvaran G-Menu. AOC:s omfattande nav-programvara hanterar samtliga inställningar för skärmar, tangentbord, headset, möss och andra tillbehör. AGM600 har bakgrundsbelysningen Light FX RGB LED, som kan synkroniseras med utvalda AGON by AOC eller AOC Gaming-produkter.

AGON AGM600 spelmus kommer att finnas tillgänglig från oktober 2022 till ett rekommenderat pris på 569 kronor.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *