23 september släpper Lil Nas X låten Star Walkin

E-Sport League of Legends Video

Lil Nas X, axlar rollen som ”President of League” Titeln kommer dock med mycket ansvar – bland annat kommer Lil Nas X släppa årets Worlds-låt: Star Walkin’ den 23 september. Utöver låten kommer Lil Nas X även designa ett skin till den kommande championen K’Sante. Ett samarbete i världsklass helt enkelt.

Översatta kommentarer från Lil Nas X och Riot:

– Jag kände att det var dags för mig att testa något nytt. Jag har gjort ett avtryck i popkulturen på så många sätt, och nu är det dags för mig att ta mig an gamingvärlden. Jag kommer att vara den bästa presidenten för League of Legends i historien. Jag kommer också att göra den bästa världsmästerskapslåten genom tiderna och skapa det största, coolaste och sexigaste världsmästerskapet någonsin, säger Lil Nas X.

– Star Walkin’ är den enda låten någon får lyssna på så snart den är släppt, fortsätter Lis Nas X.

– Lil Nas X är det mest elektrifierade namnet inom musik, så när han dök upp på vårt huvudkontor och berättade för oss att han ville bli ’President of League’ och vara en del under världsmästerskapet i League of Legends sa vi naturligtvis ja. Vi har alla blivit överrumplade av hans vision, passion och tydliga stil, och vi är spända för att se vad han tar med sig till scenen i San Francisco i november, säger Naz Aletaha, Global chef för League esport, Riot Games.

Här finns också en video där Lil Nas X berättar mer om samarbetet: https://www.youtube.com/watch?v=9Xunjyx1no4.

Skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *